Op zondag 7 december dompelen we je tussen 12 en 18 uur onder in de magische wereld van de kerstmarkt op het Rondplein en in de Corbiestraat. Laat je betoveren door het dansspektakel 'De Notenkraker', ga op de foto met de ‘echte’ Kerstman of draai een rondje op de mini-kunstschaatsbaan. Natuurlijk zorgen ook de talrijke verkoopstandjes van lokale verenigingen voor een stemmige feestmarkt.

Ook dit keer wordt het – dankzij de medewerking van tal van verenigingen – een combinatie van lekker proeven, originele geschenken en mooie decoratie-ideeën. Alles speelt zich af op het Rondplein en in de Corbiestraat.

Dansspektakel 'De Notenkraker'

Van 13.30 tot 17.30 uur is er elk uur een voorstelling van het dansspektakel ‘De Notenkraker’. Speelgoed komt tot leven, een jong meisje wordt een prinses en een notenkraker verandert in de prins van haar dromen. De regie is in handen van Emilie Eysermans, in samenwerking met choreografe Birgit Hannes.

Kleine gezellige kunstschaatsbaan

Leef je uit op de gezellige mini-kunstschaatsbaan (10 x 10 m) tussen 12 en 18 uur. Voor de volwassenen een vleugje nostalgie, voor de kinderen misschien een eerste kennismaking. Als je wil schaatsen doe je best handschoenen aan. Plezier gegarandeerd!